Voor 12:00 besteld. Binnen 48u in huis
Altijd gratis verzending
Winkels in Amsterdam & Rotterdam
Specialist in Pruiken & Haarwerken

Microrings

Met micro rings wordt de weave vastgezet in uw eigen haren. Er bestaan verschillende kleuren rings. Dus u kunt micro rings kiezen die bij uw eigen haarkleur passen. Bij het gebruiken van micro rings is het niet langer nodig om warmtetangen, wax of invlechting te gebruiken, ze worden namelijk onzichtbaar aan uw haar bevestigd.

Goedkoop en snel meer haar met micro rings

Uw haar wordt niet beschadigt en het inzetten van de ringen is erg gemakkelijk. Zonder een weave moet u heel lang wachten totdat u de gewenste haarlengte heeft. Dit kan bij de ene maanden en bij de andere jarenlang duren. Als u daar niet op wilt wachten dan is een weave met micro rings een ideale oplossing. In een mum van tijd kunt u de gewenste haarlengte hebben. U heeft dus heel snel langer haar. En het is allemaal mogelijk met micro rings.

Complete micro rings starterset

Naast de micro rings heeft u ook een lader en een tang nodig. Er zijn twee verschillende soorten ringen; schroefdraad of silicone. Micro rings hebben aan de binnenkant een schroefdraad of silicone ringetje zodat ze stevig vastzitten en het eigen haar beschermen. Het haar brengt u aan met een lader en de ring zet u vast met een tang. Voor het verwijderen van uw weave kunt u de ring weer openen en verwijderen.

Micro rings bestellen?

Kijk op onze website voor het bestellen van micro rings of bel ons op 010-2262321 . U kunt ook langskomen bij een van onze winkels waarvan u de adressen kunt vinden op de website.

Lees meer
Lees minder
Voor 12:00 besteld. Binnen 48u in huis
Altijd gratis verzending
Winkels in Amsterdam & Rotterdam
Specialist in Pruiken & Haarwerken