Voor 12:00 besteld. Binnen 48u in huis
Altijd gratis verzending
Winkels in Amsterdam & Rotterdam
Specialist in Pruiken & Haarwerken

Waarom Brazilian Hair

  • Geplaatst op
  • Door Real Brazilian Hair
  • 0

Ontdek de kwaliteit van Real Brazilian Hair. In dit artikel geven we antwoord op de meest gestelde vragen.

Braziliaans haar of Brazilian hair is een ideale uitkomst voor mensen die slap en futloos haar hebben. Voor mensen die slap haar hebben ligt hét perfecte kapsel niet voor hun binnen handbereik en daarom vergt het erg veel aandacht en veel producten.

Heeft u ook last van slap haar en wilt u uw haar meer volume geven? Dan kunt u dat doen door Braziliaans haar te  gaan gebruiken. Brazilian hair is ook ideaal voor als u heel graag lang haar wilt hebben maar dat het niet lukt doordat uw eigen haar snel afbreekt en niet verder dan een bepaalde lengte kan komen, maar het kan natuurlijk ook zijn dat  uw eigen haar wel de gewenste lengte kan krijgen maar dat het jarenlang duurt totdat u de gewenste lengte heeft. Voor al deze redenen en meer is onze weave hair bestaande uit echt Braziliaans haar van Xchange een perfecte  oplossing.

Brazilian real hair wat gebruikt kan worden voor weave hair of  hair extensions is puur menselijk haar van top kwaliteit en wij verkopen 100% real Brazilian hair. U hoeft zich ook geen zorgen te maken over klitten want ons haar is niet gemengd met synthetisch haar en dus 100% brazilian real hair, waardoor het niet vast komt te zitten in onmogelijk los te maken klitten. Omdat ons Brazilian weave hair bestaat uit 100% brazilian real hair, kunt u van alles met het haar doen, zoals bijvoorbeeld stijlen, krullen en tangen. U kunt zelf bepalen hoeveel volume u wilt door het aantal haarstukken dat u koopt. U kunt langskomen in onze winkels in Rotterdam of u kunt online bestellen en rekenen op een snelle en betrouwbare levering.

Waarom is Brazilian hair zo speciaal?

Brazilian hair is zeer gewild in de haarindustrie vanwege de mooie en stevige structuur. Het is makkelijk handelbaar en de stylingsmogelijkheden zij ontelbaar.Het haar wordt het meest gebruikt voor hairweaving. Met Brazilian hair kunt u makkelijk meer volume en lengte aan uw eigen haar toevoegen.

Wat is Virgin Hair?

Virgin hair is haar dat niet behandeld is. Het is dus niet gekleurd/ontkleurd, gepermanent of gestraight.

Wat is Remy Hair?

Remy hair is de hoogste kwaliteit haar dat er bestaat. Dat betekend dat de haarschubben nog volledig intact zijn en allemaal dezelfde richting opwijzen.De haarschubben vallen in de natuurlijke richting en liggen mooi plat op elkaar. Dit is erg belangrijk, want het bepaald de kwaliteit van het haar.

Ook belangrijk om te weten, is dat het haar op een baan altijd van 1 donor afkomstig is. Ons haar is dus 100 % real natural remy hair.

Hoeveel haar heb ik nodig? 

Wij geven u een indicatie van hoeveel haar u nodig zou hebben. De ene persoon heeft meer nodig dan de ander, afhankelijk van o.a. u eigen smaak en dikte van het eigen haar. 6-8 banen is voldoende voor een opvulling zonder verlening 10-12 banen is voldoende voor een normale opvulling & verlenging. Vanaf 15 banen creëert u een mooie glamourous look. Voor gerichtere advies kunt u telefonisch contact met ons opnemen: 010-2262321.

Hoe breed is 1 baan? 

1 baan is altijd 45-50 cm breed. De banen van de kortere  lengtes zijn iets langer dan de langere lengtes.

Kan ik het haar kleuren? 

U kunt het haar kleuren in elke gewenste kleur. Zorg er wel voor dat u het haar extra verzorgt doormiddel van een goede conditioner en masker. Kleuren/bleken is altijd op eigen risico. Gebruik professionele kleuringsproducten van de kapperswinkel.

Kan ik ermee sporten, zwemmen of naar de sauna gaan? 

Sporten zwemmen of naar de sauna gaan is geen probleem. Het handigste is om het haar goed door te borstelen en dan vast te binden of te vlechten. Was het haar daarna om zweet ophoping en vuil uit te wassen. 

En voor het slapen gaan?

Slaap niet met nat haar. Maak het haar compleet droog. Ook hierbij is het handig om het haar te vlechten of vast te binden in een knot. Borstel het haar eerst goed door. Gebruik bij voorkeur een haarnetje.

Hoe lang blijft het haar goed?

De duurzaamheid van het haar in afhankelijk van de verzorging. Hoe beter u het verzorg, hoe langer het mee gaat. U kunt het haar meerdere malen opnieuw gebruiken. Bij goede verzorging kan het haar zeker een aantal jaren meegaan. Gebruik professionele kappersproducten voor elke behandeling.

Get a new look, Get a Xchange

Als u van kwaliteit houdt, kiest u voor Brazilian Hair van Xchange. Haarspecialist met jarenlange ervaring en verstand van hoge kwaliteit echt haar. Op dit moment wordt er veel slechte kwaliteit haar verkocht door verschillende (web)winkels. Het haar is vaak non-remy hair, geen virgin hair,gemixt met syntetisch en/of geen echt haar en nog veel meer terwijl dit wel wordt beweerd of op de verpakking staat. Vaak wordt het haar in pakken verkocht, bij toko's of onderling, en is vaak wat goedkoper. Wij kunnen mensen niet vaak genoeg benadrukken dat goedkoop echt duurkoop is!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Voor 12:00 besteld. Binnen 48u in huis
Altijd gratis verzending
Winkels in Amsterdam & Rotterdam
Specialist in Pruiken & Haarwerken