Voor 12:00 besteld. Binnen 48u in huis
Altijd gratis verzending
Winkels in Amsterdam & Rotterdam
Specialist in Pruiken & Haarwerken

Haar Weave

Get your hairweaving done

Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor professionele hairweaving. U kan in onze salon direct het haar zien, voelen en inzetten. Wij zijn gespecialiseerd in alle typen haar. Wij werken uitsluitend op afspraak, zodat u niet hoeft te wachten omgeholpen te worden. Overigens is een afspraak niet nodig voor het kopen van nieuwe haarstukken! Doormiddel van de volgende technieken, zorgen wij voor een natuurlijk en perfect resultaat.

Slender Hairweaving Techniek

Wij maken gebruik van onze "Slender Hairweavingsystem techniek". Hierbij wordt geen lijm/latex, vlecht of microrings gebruikt om het haar te bevestigen. De weavebaan ligt mooi plat op de hoofdhuid en lijkt alsof het haar uit uw eigen hoofdhuid groeit. Het is niet schadelijk voor het haar en blijft zo lang zitten todat u het er zelf uithaalt. (meestal na +/- 2 a 3 maanden is de weft uitgezakt vanwege de groei van het eigen haar).

Vlechttechniek

Bij deze techniek wordt er een platte vlecht tussen het haar gevlochten. Deze platte vlecht dient als basis waar vervolgend het haar aan wordt genaaid. Het aantal platte vlechten op het hoofd varieert van 2 tot 7 vlechten, afhankelijk van onder andere de grootte van het hoofd. Met "black hair"  wordt het hele haar (of een groot gedeelte ervan)  weggevlochten in cornrows, daarna wordt het haar erin genaaid.

Microring techniek

De weavebaan wordt met kleine plukjes van het eigen haar vastgemaakt met kleine ringetjes. Dit is een snelle en makkelijke methode voor het bevestigen van het haar.

Lees meer
Lees minder
Voor 12:00 besteld. Binnen 48u in huis
Altijd gratis verzending
Winkels in Amsterdam & Rotterdam
Specialist in Pruiken & Haarwerken