Voor 12:00 besteld. Binnen 48u in huis
Altijd gratis verzending
Winkels in Amsterdam & Rotterdam
Specialist in Pruiken & Haarwerken

Groothandel

Bij  Xchange vindt u een ongekend groot assortiment 100% brazilian human hair in een groot aantal kleuren en stijlen.  Bij aankoop van grotere hoeveelheden bieden wij als brazilian hair groothandel speciale prijzen voor onze klanten. U vindt hairweaves in stijl haar of als gegolfd of gekruld haar of zelfs met kinky krullen.
 

Gespecialiseerde brazilian hair groothandel

Xchange is een gespecialiseerd bedrijf  in brazilian human hair weaves. Welke soorten of kleuren brazilian hair weaves u ook zoekt wij hebben ze voor u in voorraad. Ons brazilian hair is echt menselijk haar, het is zacht en soepel en het kan alle behandelingen van  ondergaan zoals föhnen, krullen etc.
 

Lang plezier van brazilian real hair

Als gespecialiseerde brazilian hair groothandel leveren wij alleen topkwaliteit 100% brazilian real hair. Het haar is door onze fabriek zorgvuldig geselecteerd en zo gesorteerd dat het volledig onzichtbaar in het eigen haar kan worden verwerkt. De weaves gaan niet klitten of pluizen en kunnen gedurende een lange periode worden gebruikt.
 

Meer weten over producten en prijzen?

Voor de speciale tarieven van brazilian real hair groothandel Xchange kunt u ons mailen of op afspraak langskomen bij een van onze winkels waarvan u het adres vindt op de website.

 

Voor 12:00 besteld. Binnen 48u in huis
Altijd gratis verzending
Winkels in Amsterdam & Rotterdam
Specialist in Pruiken & Haarwerken